DIN leverandør av solenergiløsninger

Kontakt oss

Unik kompetanse innen solenergi

Jarotech tilpasser oss ulike prosjekter og har en unik kompetanse innen energiløsninger hvor vi kan innlemme solenergi med tradisjonelle energikilder. Vi har et godt nettverk med faste underleverandører, og sammen med disse sikrer vi en god oppførelse av ditt neste solenergianlegg.

Det blir mer og mer vanlig å ha batterisystemer for lagring/utjevning av strøm fra solceller. Vi kan tilby batteripakker til eksisterende eller nye solcelleanlegg.

I tillegg til solceller og batteriløsninger leverer vi også solfangere som utnytter solens stråler til å varme opp vann til vannbåren varme eller til tappevann. Dette er en løsning som konverterer solstrålene direkte til varme i stedet for å gå omveien via strøm. Da unngår man betydelige energitap om en skal bruke solenergien til oppvarming.

Med vår erfaring fra vannbårne systemer kan vi tilby dere løsninger hvor vi kan innpasse solenergi og tradisjonelle energikilder på en effektiv måte.

Trenger dere en effektiv og bærekraftig SOLenergiløsning?

La oss i Jarotech AS hjelpe deg. Vi er svært tilpasningsdyktige og skreddersyr våre løsninger til dine behov. Våre solenergiløsninger er basert på kvalitetsprodukter fra europeiske produsenter og kan tilpasses tøffe nordiske forhold.

Solcellene vi leverer er kvalitetsprodukter fra europeiske produsenter. Blant annet leverer vi Power Alpine Modul-serien fra Sonnenkraft for områder med høy snøbelasting og tøffe forhold.

Om dere har løsningene selv og ønsker kun produktene så er vi mer enn villige til å tilby dere utstyr fra våre leverandører Sonnenkraft og Sunerg Solar Energy. Ta kontakt så gir vi dere et godt tilbud på utstyret dere trenger.

Våre kjerneverdier

Produktutvikling

Vi holder oss oppdatert på all utvikling i bransjen, slik at du alltid får de beste og nyeste løsningene.  

Kvalitet

Vi leverer kvalitetsprodukter fra solide, europeiske produsenter til konkurransedyktige priser. Jarotech AS er sertifisert i henhold til ISO 9001:2015

Leveringsdyktighet

Vi er opptatt av kundetilfredshet og gjør alltid vårt ytterste for at du skal få produktene dine til avtalt tid og pris.

DERES PROFESJONELLE ENERGIPARTNER

Som produktleverandør er vi også en kompetanse-leverandør som bistår med råd og veiledning for å finne de riktige produktene for deres behov. Slik sikrer vi at dere får et driftssikkert og velfungerende system som varer i årevis. I samarbeid med dere, våre leverandører og underleverandører finner vi sammen frem til det utstyret eller løsningen som passer best for din bedrift.

Har du spørsmål om bruk av solenergi som oppvarmingskilde?

Ta kontakt og la våre dyktige fagfolk hjelpe deg.

Kontakt oss