Varme- og forbrenningsteknikk, solenergi og servicetjenester

EnergiLØSNINGER FOR ALLE BEHOV

Kontakt oss

Fra rådgivning til realisering

Vi har fokus på høy kompetanse i arbeidet vårt, og kan hjelpe deg med rådgivning, prosjektering, leveranse av utstyr, oppføring samt service/vedlikehold innen energi, varme-,  forbrenningsteknikk og solenergi.

Tjenester

Ikon - Tank

Varme- og forbrenningsteknikk

Med lang fartstid i bransjen, er vi din ekspert på varme-, damp- og forbrenningsteknikk. Vi tilbyr løsninger som spenner fra automasjon og energistyring til industrielle brennere, høyttrykks dampkjeler og brennkammer. Alt med hovedfokus på bærekraft og miljøvern.

Les mer
Ikon - Solenergi

Solenergi

Som totalleverandør av solenergiløsninger, tilbyr vi alt fra solfangere til solceller. Med en kombinasjon av kvalitetsprodukter, tilpasningsdyktighet og oppdatert produktkunnskap, gir vi deg en miljøvennlig og effektiv solenergiløsning tilpasset dine behov.

Les mer
Ikon - Service

Service

La oss hjelpe deg når du har problemer med energianlegget ditt. Våre dyktige serviceteknikere utfører alt fra utskifting av brennere til service på olje- og gassbrennere. Vi tilbyr også omfattende servicepakker og vedlikeholdsavtaler for å sikre at ditt anlegg fungerer optimalt.

Les mer

Vil du vite mer om vårt tjenestetilbud?

Ta kontakt med dine spørsmål. Vi hjelper deg gjerne!

Kontakt oss